Servei Transport Urgent

Serveis nacionals 24h


Servei urgent, adaptant-nos al teu nivell d'urgència, en qualsevol punt de la Península.

Enviaments lliurats a primera hora del matí.

Transport molt urgent per enviaments que s'han de lliurar abans de les 8:30 a.m. del dia hàbil següent a la seva recollida. Només per península, Espanya i Portugal.

Els serveis complementaris a aquest tipus d'enviament són: Comprovant de lliurament, lliurament dissabtes, recollida dissabtes, reemborsament, Ecopol més, sense valor declarat, canvi i gestió.

Per als que volen que els seus enviaments arribin a destí abans de les 10 a.m. Recollim les teves paquets i ens assegurem de lliurar-los al matí següent al seu destinatari.

Cobertura nacional: península, Ceuta, Melilla, Balears i Canàries.

Els serveis complementaris a aquest tipus d'enviament són: comprovant de lliurament, lliurament dissabtes, recollida dissabtes, reemborsament, Ecopol més, sense valor declarat, canvi i gestió.

Lliurem el teu paquet abans de les 13:30 de la tarda del dia següent hàbil a què t'ho recollim.

Aquest servei té cobertura a Espanya i Portugal, Ceuta i Melilla i Illes Balears.

Els serveis complementaris a aquest tipus d'enviament són: comprovant de lliurament, lliurament dissabtes, recollida dissabtes, reemborsament, Ecopol més, sense valor declarat, canvi i gestió.

Lliurem els teus enviaments arreu de la península (amb destinació i origen Portugal el lliurament és d'1 a 2 dies), al llarg de l'endemà de què t'ho hem recollit.

Els serveis complementaris a aquest tipus d'enviament són: comprovant de lliurament, recollida dissabtes, reemborsament.

En Ecopol estem especialitzats en serveis integrals de transport urgent de paqueteria i documentació.

Transport nacional paleteria i
enviaments voluminosos

Per quan la prioritat del teu enviament és el preu

Recomanable per a enviaments de paquets amb un cert pes i que no requereixen de la rapidesa extrema d'el Courier Nacional.

Des Ecopol li oferim diversos tipus de transport per carretera segons les seves necessitats. La nostra extensa xarxa de col·laboradors ens permet oferir-li els següents serveis de transport terrestre nacional amb qualitat, flexibilitat, capacitat i amb trànsits reduïts:

  • Grupatges Internacional (Paleteria)
  • Càrregues completes
  • Càrregues parcials

Serveis internacionals

Internacional Aeri Express

Per quan la prioritat del teu enviament és el temps

ECOPOL COURIER AERI: Pots enviar tots aquells paquets internacionals urgents amb un màxim de 31,5 kg per embalum. És un servei porta a porta. Exclusivament per a enviaments internacionals. El servei més utilitzat en enviaments de documentació i petita paqueteria internacional. El nostre clàssic servei Urgent Express Internacional farà que els enviaments arribin sempre puntuals a qualsevol punt del Món.

Internacional Terrestre

Per quan la prioritat del teu enviament és el preu

ECOPOL INTERNACIONAL TERRESTRE: Recomanable per a enviaments de paquets amb un cert pes i que no requereixen de la rapidesa extrema d'el Courier Internacional. Des de Ecopol li oferim diversos tipus de transport per carretera segons les seves necessitats. La nostra extensa xarxa de col·laboradors ens permet oferir-li els següents serveis de transport terrestre internacional amb qualitat, flexibilitat, capacitat i amb trànsits reduïts:

  • Grupatges Internacional (Paleteria)
  • Càrregues completes
  • Càrregues parcials
Tant Import / Export amb temps de trànsit reduïts.

Llama ahora